Вибори

Татьяна Новик
Зібрався весь лісний народ,Вождя вибирати.
Як завжди у головних пани демократи.
Обіцянки роздають, брешуть навіть не моргнуть.
Лев кричить свою програму.
Клянеться,б,є себе у груди до рідної мами:
"Якщо виберете браття мене в презеденти,
То вас їсти я не буду,і скажу вам прямо,
Що відтоді зовсім їсти перестану".
"Ха-ха,
-Вовк вискочив й собі до трибуни,
-невірте браття бреше,
Вибирайте мене друзі,я вам обіцяю,
Що я тихий, що я добрий.
І намірів лихих не маю."
"І кого ви слухаєте-завива лисичка.-
Хижака без совісті?
Каже що я хитра.Неслухайте наклепів.
Мене вибирайте.я ж простенька я ж бідненька.
Ось дивіться і намиста коштовного не маю."
Та мовчить лісний народ,потилицю чуха.
Головоньку нахилив стоїть мовчки слуха.
Бо й не знає бідний кого ж вибирати.
Ви ж бо й так всі у руля,
Пани демократи.