Доле моя доле

Татьяна Новик
Доле моя доле.
Де ж ти забарилась.
Чом не йдеш до мене?
Чи з дороги збилась?
Чи в лісі зеленому,
В соснах заблудилась.
Я ж бо тебе доленько,
Кличу, виглядаю.
Ти ж у мене єдиная.
Другої не маю.