Молитва

Микола Щома
Молитва

Я хочу з Тобою
назавжди ходити,
бо ти є притулок
мойого буття...

Ти сила моя
у недузі моїй -
лишень із Тобою знайду
я спокій для життя...

Заключив Ти світила
небесних просторів -
і для серця людини
вдухнув почуття!..

Без Твойого закону
земельні угоди
не моглиби стояти -
все без Тебе пустяк!

15 травень 2008 р.