Я не сама для себе...

Ли Точка
Менi добре - я не сама для себе...
Менi зле - я не бачу, хто поруч...
Неосягнена воля неба -
розумiти ii не хочу...
...
Тлiэ в серцi жаринка - не згасне...
Я благаю - знайди розумiння...
Знов три крапки поставив - не ясно...
Виправдав небажання невмiнням...