ДЕ Я?

Стевия
В  очах  причаїлась  печаль.
У  серце  біль  і  страх  вселився.
І  крик  журби,  і  сліз  кришталь
Із  глибини  душі  полився.
Я,  мов  покинуте  дитя
Серед  чужих  облич  ридаю.
У  вирії  цього  життя
Себе,  мов  крихточку  шукаю.
Вперед  біжу,а  там  буття,
Позаду  роки  промайнули.
За  помилками  каяття,
Та  не  повернешся  в  минуле...
Де  я?  Коли  себе  знайду?
Та  чи  знайду  у  цьому  світі?
Та  шлях  свій  всеодно  пройду
Записаний  у  заповіті.
Залишу  слід  на  цій  землі.
Хоч  не  значущий,  а  залишу.
Про  справи  свої,хоч  малі
Я  у  віршах  своїх  напишу.