Владимиру Назаруку

Юлия Бырсан
Володимирові Назаруку

Нехай на небі тануть зорі,
Осінні пролітають дні.
Залишимо в останнім слові
Всі сльози тихії свої.

Осіннє небо не злякає
Тих мрій, що в серці зберегли.
Заплутались у нас в волоссі
Безмежні безнадійні сни.

В своїх рядках ховаєм співи,
Потрібні ввечері дзвінки,
Розмови довгі. Плине, плине
Осінній час та наші дні.

Ми під дощем змокаєм швидко,
Як ті віршовані листи,
Солодким пахне у повітрі.
Це ми за руку тут пройшли.

7.10.09