Ти ма ш вибiр

Мидж Тайлер
Не чекай на мене – йди,
Якщо хочеш…. Не зважай –
Я можу інший шлях знайти!
Не мовчи! Не зволікай!

Тільки крок – вперед? Назад?
Тільки погляд – вниз і вліво…
І слів потік – як водоспад….
Не тисни, все вже зрозуміло…

Ти маєш вибір. То зроби
Останній крок в безмежний простір.
У серці відповідь знайди
До того як почуєш постріл.

Без тебе бути – без питань,
Я вмію – я це зрозуміла.
А щоб позбутися страждань,
Я просто серце зараз вбила!