Ой вже вмерла Укра на

Николай Блоха
Ой вже вмерла Україна.

Ой вже вмерла Україна,Заебли дві суки.
Одна с довгою косою, Інша руки в брюки.

Лисий череп всіх стращаэ новою выйною,
Його флагі цвіту хаки ріють над страною.

Сивий мерин на трибуни мріє о посади,
Є бажання та вже не потягне.

И в преддверии делёжки, Украйни милої,
Розбігаються братки, із под. криши сильної.

Кожен хоче надкусить, надломить шматочок,
Друг на друга валят бочку, ті що булі разом.

Кожен хоче, кожен мріє, знаючи що не зуміє,
Що понадкушував країну, з’їсти все, чи половину.

Видморозілісь хлопята біло голубі,
Розуміють що програє тільки Україна.

Миколай Блоха 10.10.09 г. 19:31

Так текст на суржі але це і є Українська мова.