З святом Пасхи

Проник Владимир Владимирович
Здрастуйте люди! Вітаю зі святом!
Я радий, що ви познайомились з Татом.
Але ж, не забудьте, що тіло розп'яте;
Та з дійсності не повертайте на кляте.

Біль ваш вже забратий, та руки без крові.
Тепер не старі ви, в сучасності – нові.
Всі ваші нащадки будуть здорові.
Про все це описане в Божому Слові.

Важливе це свято та дуже приємне.
Світло ввійшло, і зникло все темне.
Розум змінився, сильнішає, крепне.
У подихах тяжких прагнемо ми на небо.

На зустріч палаючим вогникам ласки.
Нам не заподіють вороги поразки!
Кожен наш день – це танці і пляски.
Життя за життя віддалося назавжди.