Ос нь

Павел Ковбасюк
розірвані  на  клаптики
великої  картини
розбухлої  вологи
невидимі  хмарки
розріжуть  пелюстками
прощальної  хворби
розсипані  по  небу 
птахів  рідкі  зграйки
розгубленим  прощанням
дощами  пронесуться
лелек  ключі  мов  бритви
і  дим 
на  сонці  плями
вогонь  у  очеретах
траву  суху  посипле
тамуючи  пориви
і  золотом  й  сльозами