Память укр

Гоша Бахмач
Ми повинні пам’ятати
Про досягнення минулі,
Дітям нашим треба знати,
Що з їх прадідами було.
Щоб пишатися, потрібно
Їм докладно розповісти
Про події всі помітні.
Так вони набудуть хисту,
Разом з ним прийде наснага,
Намагатимуться діти
Концентруючи увагу,
Задум творчий свій втілити.