Задивились дерева в задумливу рiчку...

Анна Корниенко
Задивились дерева в задумливу річку,
В її плесо дзеркальне в мигтінні вогнів.
Галасують у вітах щасливі синички,
Що радіють так сонцю опісля дощів.

Я ступаю по хмарках у чистих калюжах,
Я милуюся небом, що впало до ніг.
І охоплює спокій зневірену душу,
Гріє серце надія - святий оберіг...



жовтень, 2009