Я забираю частку слiз з собою...

Таис Весенняя
Чому миттєвість неможливо зупинити?
неначе фото зберігти на плівці,
де ми усі не кадри поодинці,
а разом колом наших усмішок обвиті.

Чом поїзди плекають гомін довгих колій?
доречі, час ...вже кличуть «по вагонах»...
а я немов на запозичених суглобах
за кроком крок по сходам йду...це марний клопіт...

Підходить мить "бувай" , повітряних цілунків...
немає слів сказати, як сумую...
Я забираю частку сліз з собою...
До скорих зустрічей, віршів та подарунків!!!

З любов’ю!
Ваша...