xxi ст

Мауи Уауи
в голові тимчасове лахміття
(і до купи ніхто не збере),
під напругою тисячоліття
все частіше стає комусь зле.
все частіше в іконах – купюри,
у серцях – дзеленчання монет
якнайменше архітектури,
якнайменше цнотливих потреб.

19.10.2оо9р.