Буття

Лариса Бадуля Захарова
Моє буття наповнене тобою
дощем, туманом, подихом весни,
а я чогось чекаю від любові
яка дарує нездійснені сни.

Виймає душу стиглий ранок,
і спогади складаються в вірші...
Я почуття розклала на серпанок,
на до і після,
                тількі,
                та лише...