Для Г. Казанского

Микола Щома
Григорій Казанский

Прочитав твої поеми, не усі.
А вже маю ідею про тебе --
ти є поет краси!

Художник -- живописець.
Образ художний твого буття
є твоя віра в таємний гімн...
Гімн Женев"єви -- прінцеси,
прекрасної дівчини
котрої правда є віра твоя...

Коли побачив я твою фотку
-- оту, на сайті
"iskusstvo3000.narod.ru/biografiya",
згадав від разу
бразилійського кравця
--стиліста і творця моди,
Clodovil Hernandes.

Елегантний, граціозний, та
найбільше усього, "мастер слова"
-- поет і прозаїк,
ти слава народу свомєу!..