хочу лiта

Нэйтлисс
я дуже хочу літа
навіщо мені злива
і щоб рясніли квіти
і неба щоб блакить

сидіти б на травичці
та згадувати зиму
у мріях про сніжинки
дивитись на хмарки

і поруч щоб струмочок
по камінцям водичка
і щоб літали бабки
й цвірінькали пташки

ще хочеться щоб сонце
світило рано вранці
і щоб надвечір видно
і тепло надворі

на яблуні листочки
на полуниці оси
і вітерець тепленький
і гуси у ставку

побігти щоб у жито
дивитися у небо
чи в лісі заблукати
рахуючи дубки =)

17.03.09