рав

Мауи Уауи
втомлені равлики
будували паперові кораблики,
шили оті прапорці зі шкарпеток
(так, саме ті придуркуваті прапорці).
равликів не лікують таблетки.
завеликі дисконти, замалі гаманці.
навіть не втримаєш щастя в руці
(а все тому – що равлики безрукі).

20.10.2оо9р.