Чудо-пташка

Александра Бабешко
Дивуються усі навкруги –
На висоті гігантська пташка,
Там вигибає крила-дуги,
І робить там свої замашки.
Любий і кожний зрозуміє,
Що то не просто чудо-пташка,
А то хмариночка біліє,
Нам вигибаючи мордашку.

         Август 2008 г.