Школа

Александра Бабешко
Це робота й відпочинок,
Це поганий й добрий вчинок,
Дошка, парта і стілець,
І дитинству це кінець.
З кожним роком ми зростаєм,
Залишаєм кожний клас,
Але ми не забуваєм
В якій школі вчили нас.

             Июль 2009 г.