***

Александра Бабешко
Нас багато, всі ми люди –
Хоч дорослі ми, хоч діти.
Хай проблеми свої будуть –
Їх багато в цілим світі.
Ми повинні розуміти,
Тільки разом, якщо вміти,
Можна все кругом змінити,
Щоб нам стало краще жити.

           Сентябрь 2008 г.