Рассвет

Александра Бабешко
Це неможливо передати –
Схід, блищить під сонечком роса.
Я очей не можу відірвати –
Це природа, це краса.

Ось з’явилась золота верхівка,
Перша пташка заспівала у тиші,
Й наче сонечка дитинка
Вся земля вже в світлі та теплі.

Сонечко протягує долоні,
Відкриває очі золоті,
І з якимось співом або стоном
Вітер ворушить степи.

На річці можна вже почуть качок,
Сонце майже повністю зійшло,
Все живе тут – від степів і до річок.
Це природа і вона одна, ні сто!!!

               Сентябрь 2008 г.