***

Юлиана Жебчук
Колись я мріяти любила
І мріяла завжди, весь час,
Реальність мрії всі розбила,
Бо мрії тії не для вас.

Ві мрієте про щось цинічне,
Матеріальне, дороге,
А я про щось легке і вічне,
І мелодійне, і гнучке.

Отож ці мрії наші різні,
Немов би проліски ті пізні,
Які збирала в лісі я,
Коли була весна моя.