Людмила Могылдя. октябрь снег

Глеб Ходорковский
      шумно
      рядом сидел мужичок
      пахло коровьими кизяками
      настаиваю - коровьими
      напиток августа и шапка
      в его руках из шкуры ондатры
      существенно посерела
      октябрь
      поблескивал зуб золотой
      вода все ждали воду
      заснеженные сапоги
      пахло приятно ржавчиной
      и шумом               

                Люда, к чему апостроф в слове"посірила"    ?
         * * *
          

гомінко
обіч сидів чоловік
пашіло коров’ячими кізяками
наполягаю – коров’ячими
трунок серпневий і шапка
в його руках зроблена з ондатри
істотно посі'ріла
жовтень
золотий зуб виблискував
вода всі чекали на воду
засніжені чоботи
пашіло приємно іржею
і гомоном.