***

Юлиана Жебчук
Мрії! Що таке мрії!?
Це сни золотії, думки,
На кращую долю надії,
Хоч й зранені, й трохи цупкі.

Але коли крилами мрії,
Летиш над землею скорбот,
То знов оживає надія,
Й збадьорює вмить твій польот.

Тож люди, живіте і мрійте,
Не треба губити надій,
Хай кожна надія - не справджена мрія,
Усе ж це наш скарб золотий.