SMS

Андрей Гусля
Я беру телефон, пишу там вірші,
Відправляю тобі, та не дізнаєшся ти,
Хто автор цих слів, бо невідомий тобі номер оцей,
Але цікаво тобі.
І ти дзвонеш мені, ждеш щоб трубку я взяв,
Але я не беру, і телефон замовчав.
І буду я знов лікті свої кусати,
Буду себе знову я проклинати,
Нагоду я втратив твій голос почути,
Ніжність, тепло і твій подих відчути,
І знову тобі SMS відішлю,
Про свою любов я тобі напишу,
Про твою красу, неземну - мов казкову
Повторювать буду я знову і знову.
І знову чекаю від тебе дзінка,
Та трубку підняти боїться рука