я знаю, що вже все це було

Владимир Виктор
я знаю, що вже все це було
жагою сповнений солодкий вир подій
і сердце пам"ятає – не забуло
як розбивається за мить кришталь надій
як мрії розлітаються на друзки
душа черствіє і нема вогню в очах
а сердце, що горіло і любило
наповнив біль і сум, страждання й страх
---------------------------------------------
напівсвідомо ми «когось» шукаєм
знайдем і тішимось, що знову не самі
але той «хтось» душі не зігріває
тому, як і раніше, залишаємось в лайні
---------------------------------------------
любов – то дар, а не винагорода
комусь на вічність, а комусь на мить
любов жорстока, як сама природа
але чомусь не можу не любить