Рад сть. Самотн сть. Страх

Валерия Сотникова
Світ. Кроки. Радість. Смуток. Сльози.
Всьому початок і кінець…
Жахливої печалі дози
І твій останній папірець…

Одна... З тобою? Ні, одна.
Я залишилася  в ночі.
Весела? Ні, тепер сумна…
Поговори… лиш не мовчи.

Навіщо знов даєш надію?
Чому ти граєшся зі мною?
Не відбирай останню мрію,
Залиш мене… лиш дай покою!

Самотність. Страх. Брехня. Не вдача.
Фізично ти мене вбиваєш!
Як би ти знав, що все це значить…
Але,на жаль, цього не знаєш!