Эти дети-наши с вами дети

Юлия Визирякина
ЦІ ДІТИ- наші з вами діти,
І тільки в них є наше СЕРЦЕ і ДУША.
І вже хоча б тому ніхто не скаже,
Що праця ця не варта ні гроша.
І хай вони часом непередбачені,
І хай за ними не встигаєш жить.
Але все це готові ми пробачати
Нехай лише і за єдину мить,
Коли ми бачимо всі їхні перемоги,
Їх посмішки і блиск очей…
Ми намагались розуміти їх тревоги,
Не засинаючи по декілька ночей.
Нехай в них був то шквал емоцій,
А іноді і повний штиль.
В них стільки розуму, свободи,
А це і  варто було всіх зусиль.
 Juliet