До дружини...

Александр Зубрий
...Я злизую амброзію із губ
І п’ю нектар очей твоїх чудових,
Солодкий дегустую диво-сік
Із надр вершково-липово-медових.

Я їм тебе і вдень і уночі.
В реальності і в мрійному бажанні.
Та голод не згаса до тебе мій,
Бо ти – моє єдинеє кохання...



Амброзія – у грецькій міфології їжа богів,
що давала їм безсмертя.

2009