стихи на английском

Анастасия Боловина
Robert, my night guest
Is knocking to me
From the internet.
You need a symphony
Of love, that haven’t heard yet.
A Passion isn’t enough,
Patiently wait for love.
это стихотворение было написано быстро по просьбе одного парня, с которым мы случайно встретились и болтали на языковом чате

А следующее из старой любовной лирики. Начало любви совпало с подготовкой к госэкзамен
I found serenity
In the ring of your arms.
My soul is in your palms.
Kiss me and take away
To a secret highway.
For you eternity
Of my love.