***

Татьяна Притула
Так невблагано линуть дні,
Роки проходять, мов хвилини.
Та, як і завжди, на весні
Звучить десь пісня солов'їна.

Та, як і завжди, у ночі
Вкривають небо тихі зорі.
І так жадана кожна мить,
Надії, віри і любові.

І так жадана кожна мить,
Зігріта променем ранковим.
Коли в душі струна бринить
І серце проситься на волю.

Так невблагано линуть дні,
Проходять роки, мов хвилини.
І так безцінна кожна мить,
Що сповнена бажанням жити.