Iсторична правда

Наталия Веселицкая
Українська Мова,
Українське Слово!
Що для нас ти значиш?
Що ми є народ!

Рідна наша Мова,
Слово калинове,
З Піснею сьогодні
Зустрічаймось знову!

І з Любов’ю в Серці
Нестор-літописець
Пише про минуле…
Сяє в небі місяць!

Історична правда,
В тому, що із часом –
Знайте українську
І російську разом!

**********************