Украина

Евгений Янаков
Україна


Люба, рідна Батьківщина, що з тобою стало,
Тебе клята ворожнеча по шматках продала,
продала усе, що можна, та усе їм мало!
Як могла б, то і народа твого запродала!


Хто ганьбив тебе віками, ті сьогодні пани,
Хто іудой був заклятим, зараз атамани!
Не змогли в війні збороти, той прийшли ламати!
З дипломацьким католицтвом православ*я прати,
та й своєй гріховной вірой нас причарувати!


Та не зломлять нашу віру, що нам Богом дана
Розірвем ми разом з Богом бісові кайдани!
Не дамо ми цим проданцям, керувать тобою!
Бо вся влада ,це від Бога і вона в любові!


Душі ви свої відкрийте,Бога щоб впустити!
Схоминіться,помоліться ,і скоріш любити!
Мусим все робить з любов*ю, іншім в допомогу!
Прасловляя віру нашу, будьмо тоді з Богом!