Kchyastushka

Бонзо Бонзо
The zander swims in a river,
The hammer-headed shark swims in a sea.
Ooh! What I was moron,
When I had been a young!


        ***
в речке плавет судак
в море - рыба-молот
эх какой же я мудак
был когда был молод