Земя

Борис Калинов
Една
прашинка
в Космоса
безкраен,
с която
не започва
и не свършва
нищо.
Една
останала
искрица
в прастаро – пещерно
Огнище...

Б. Калинов
21 Юли 2009г.
Пловдив.
 Фото -НАСА- телескоп "Хабл"