Обiйми мене

Екатерина Ефименко
То як у сні усе було:
До моїх рук - твоє тепло,
І спокій твій - до моїх пліч,
І ми з тобою віч-на-віч.
Немов стоп-кадр у думках,
Немов весь світ - отут, між нас.
Завмерла я в твоїх руках,
Застиг непосидючий час.
Безмежно дякую тобі,
Що мить ніколи не мине.
І ще хоч раз у цій добі
Я прошу, обійми мене.