Подяка

Анастасия Жарик
Дякую за все, що ти зробив
Для мене, хоч і не кохаю.
Дякую за те, що полюбив
І мов підніс мене до раю.
 
Дякую, що все ти зрозумів
І не лишив напризволяще.
Дякую, що ти мене зустрів,
Й моє життя зробилось кращим.
 
Дякую, що все моє життя
Ти будеш жить в моєму серці.
Дякую, адже не просиш каяття,
І є відчиненими в душу дверці.
 
"Дякую" - можливо примітИв,
Та яке щире це словечко.
"Дякую!" - і ще, і ще раз повторив
Мій ніжний голос у сердечку.
 
Дякую, що очі ти мені відкрив,
Щоби побачити могла я інших.
Дякую за все, що ти зробив,
Мені, напевно, не потрібно більше.