шматкроп е нумар 2

Мара Капля Дождя
Ці адчуваеш, як дрыжу я,
як прыхіляюся да цябе...?
Стагну пры кожным пацалунку...
І я не з крыві - я ў агне!

Ты падыдзі яшчэ бліжэй,
пакінь на вуснах зноў каханне...
Крані мяне... ніжэй... ніжэй...
Скажы на вушка заклінанне...

Адзіным рухам увайдзі,
я ўскрыкну, на нябёсы ўзлятая,
прыжмуся да тваёй грудзі,
салодкі водар адчувая...

Хутчэй... хутчэй...
ўсё сэрцы б'юцца...
Глыбей... плыве з-пад ног зямля...
Мы зліліся ў адзіным танцы...
Да, мой каханы, я твая...