Нетипово

Лилия Коломиец
Мовчки вийшла із душу,
та душу вдалося випрати лише в думках.
І страх, помножений на бажання випити...
залишки крові.
"Корові досить сіна!"- лаючись в голос,
дивлюсь на своє відображення.
Зараження відбулось.
Я поглинута думкою маси.
Маса та ж. Тільки різне тепер сприйняття.
Я типаж, стертий із пам'яті цього життя...
                2.11.09