Протирiччя

Лилия Коломиец
Жовте на білому фоні.
Ледь помітна різниця, та міняється повністю сприйняття.
Твої очі гарячі.
Мої - холодні.
Однакові зіниці - абсолютно різне життя.
Я гублюся у здогадах, і залякують факти до втрати свідомого.
А для тебе кінець - це початок чогось невідомого.
Ну і як нам з'єднатись?
На антонімах не побудуєш істини.
А до зламу себе опуститись?
В цю матерію краще не лізти нам.
Досить серце моє колупати.
Замість блискавки ставлю замок.
А занозу (тебе) дыставати не треба.
Хай буде урок...
                2.11.09