Pain

Олеся Максименко
Slowly dying – living still.
Brushing, dressing in the morning.
Painful trying – corn and milk.
Praying, loving – sank in mourning.

Mostly falling – being numb.
Going, driving – all in vain.
Deadly feeling, crying some,
Eating, sleeping – all in pain.

Hardly smiling – falling down.
Asking, screaming for the dead,
Almost dying – going round.
Living, being more then that.