Нощен вятър

Борис Калинов
До зори вилнее
лудият вятър над
Варвара.
Разкъсва листи, гроздове
смокини...
Дойде ли нощта,
той връща силата си
стара,
дарена от звездите
светлосини.



Б.Калинов. 4.Август 2009г.
Варвара.