Антивiрусний привiт

Анастасия Жарик
Ми колись уже "хворіли"
На курЯчий, типу, грип.
Цього року ми здуріли –
Грип свині занапастив.
 
Кожну зиму грип гуляє –
У аптеках ліки є.
Кожен рік же ж помирає
Певна кількість нас, людей.
 
Та прийшла до нас "рох-рох" –
Ліки вмить десь подівались.
І зчинивсь переполох –
Люди маски всі вдівають.
 
От мені й цікаво стало – 
Хто нас зможе врятувать?
Депутатам "крісла" мало –
Піар акцію дають.
 
А народ вже й глюки має:
Каже, ніби вертоліт
Кожен день десь розпиляє
Антивірусний "привіт".
 
Вже складають анекдоти,
Фешн-маски розробляють.
Людство же питає: "Хто ти,
Наш майбутній президент?"
 
Адже люди, ми такі:
Сто разів скажіть нам: "рохкай!",
То знайдуться і такі:
На сто перший будуть рохкать.
 
А тим часом фармацевти
Прям-таки із гаманців
Будуть мати дивіденти
Від панічних покупців.