подарунок

Ta-Ti
Онуки стареньку бабусю любили
І миючий їй пилосос подарили...
Привезли у хату, лишили в порозі,
Чайку попили, бо аж змерзли в дорозі.

А потім бабусю почали навчати,
Як цим пилососом  їй хату прибрати:

Оцю ось трубу телескопом назвали,
З малої одразу великою стала!
В далекі куточки так можна  дістати,
Як легко у хаті тепер прибирати!

У скриньку маленьку  налийте водички
І враз посвітлішає хатчине личко!
Ось пара під тиском,чудової дії!
Одразу позбудетесь ви алергії!

Бабуся зраділа, та якось не дуже…
Налити  води… А як звідти калюжа????
На новий палас, що дочка дарувала,
Його років з вісім у черзі чекала!!!

 Ще й мабуть гудить? Може кішку злякати…
Не стане вона кошенят годувати!
Ще прийдеться їх годувати із плошки
Наллєш молока – враз  злітаються мошки!!!

А що це за довга мотузочка в’ється?
Тут дід шкапертає,  він враз навернеться!
Ще прийдеться діда мого лікувати,
А він як дитя, нос не висуне з хати!

Ще й пара… Тож можна себе обварити…
А як же я буду корову доїти?
А та алергія? І що то за чудо?
 Ніколи не чула, брехати не буду!!!

А я якось з віничком впораюсь тихо
А його в комору… Подалі від лиха!