Vermilion pt. 2

Ватерина Колынец
(Навіяне піснею гурту Slipknot)

Він живе у моїх снах,
Затьмарює мій страх,
Весь мій біль зника в літах
Й огортає мене.
Я зробила б надусе, щоб він був мій,
Щоб він був тільки мій.

Я не знаю, що роблю,
Не знаю, що роблю,
Коли засмучуєш мене...

Він для мене лиш один,
Він - неосяжність мрій.
Він - та пісня, що ніким,
Ніким не співана.
Він - той міф, в який маю я віру.
Щоб оживити його, знайду я причину!
Не знаю, що роблю,
Не знаю, що роблю,
Коли засмучуєш мене!