Вигадай...

Ли Точка
 Вигадай мене з розпущенним волоссям,
   з квіткою в долоні, з мрією в очах...
   Вигадай насправді, щоб не довелося,
   знов щезати вранці, у вчорашніх снах...
...
   Вигадай з коханням в серці ніжним, щірим,
   з твоїм поцілунком на моїй щоці.
    Вигадай мене з зеленими очима,
   що блищать як сонце в вранішній росі...
...
   Ось уже стою я : очі ті, волосся,
   вірю що нарешті ти мене знайдешь...
   Ледве чутно скажешь "Знову все здалося..."
   і, сховавши погляд,ти кудись ідешь...