Хайку про лiто

Игорь Грей Балацкий
ЖИТО-ПШЕНИЦЯ

заколосилися
жито-пшениця в степах
скоро жнива


ЯНТАРНІ ЗОРІ
 
місячний промінь
зорі янтарні тремтять
в сяйві небеснім


ЛИПНЕВА НІЧ

коротка ніч
та не до сну з тобою
в духмяних скиртах


У ТЕПЛИХ РОСАХ

спів попелюшки*
ранок всміхається радо
в кожній росинці


ЦВІТ ПАПОРОТІ

купальська ніч
шукаю папороті цвіт
в твоїх озерцях


КОСИ КОХАНОЇ

вінок сонетів
свою любов та ніжність
вплітаю в коси


СВЯТЕ ЛІТЕЧКО

в осінніх снах
твої сліди шукаю
де ти, літо?..


* попелюшка – жайворон