Мережа почутт1в

Макогонова Анастасия Ася
на рахунку мого душевного оператора
нуль обіймів і поцілунків з твоєї мережі
я видалила вхідні смс-обіцянки з пам'яті
заблокувала клавіатуру тіла
яка не реагує на дотики
ти більше не зможеш набрати
"люблю" і дати виклик до мого серця
чекай повідомлення зі словом "невстиг"