Кудрявая девица

Надежда Радченко
Кудрявая девица,
Женой моею будь!
Не будешь ты трудиться,
Не будешь спину гнуть.

А будешь мне подушки
Шелками вышивать,
Есть сладкие ватрушки
И кофе попивать.

      ---------------

Curly locks, Curly locks,
Wilt thou be mine?
Thou shalt not wash dishes
Nor yet feed the swine,
But sit on a cushion
And sew a fine seam,
And feed upon strawberries,
Sugar, and cream.